Programok

Alakformáló gimnasztika - Edző: Vásárhelyi Rita

Ez egy teljes testet átdolgoztató egy órás intenzív zenés gimnasztika; állóképesség-, erő-, és koordinációfejlesztő gyakorlatok sorozata, mindez zsírégető pulzustartományban végezve. Kezdők is bátran csatlakozhatnak, egyes gyakorlatoknál kaphatnak a gyakorlatokhoz könnyített változatot. Jó zenei alap, motiváló óravezetés garantált.

Kinek? Edzettségi állapottól függetlenül bárkinek (nők, férfiak)

 

Gymstick – Edző: Farkasné Cili
Pulzus orientált óra.
Minden gyakorlatban részt vesznek a has-, hát izmai- néha csak statikusan. Figyelünk a gerincünkre, has-, hátizom erősítés egyensúlyára. Szimmetrikusan dolgozunk a gymstickel. Mindig van erősebb, gyengébb végrehajtási alternatíva.
Tíz perc aerobik alapú bemelegítéssel kezdjük és tíz perc alapos nyújtással zárjuk az órát. Az edzés könnyen követhető, de a haladók sem unatkoznak.

Kinek? Edzettségi állapottól függetlenül bárkinek (nők, férfiak)

 

Step aerobik - Edző: Farkas Éva

A nem bonyolult koreográfia ellenére változatos és alaposan átmozgató edzés, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a felsőtest munkájára is. Ha ezen az órán kezdőként veszel részt, nem fogsz csalódni, pár alkalom után belerázódsz az óra menetébe és átélheted, amit a fanatikus steppesek, a flow élményét.

Kinek? Edzettségi állapottól függetlenül bárkinek (nők, férfiak)

 

Box - Edző: Varsányi Ritus

Pörgős zenére nem túlbonyolított ütéskoreográfiával színesített jó hangulatú edzés, amit kisebb-nagyobb erősítő szünetekkel pihentetünk

Kinek? Jó erőnlétben lévő és testtudattal rendelkező nők, férfiak.

 

TR-Extrem – Edző: Varsányi Ritus 

A TR-extrém egy olyan edzésforma amit felfüggesztett eszközzel hajtunk végre. A felfüggesztéses edzés jellemzője, hogy a felhasználó kezét vagy lábát egy felfüggesztési pont tartja, miközben a másik végtaggal a talajon támaszkodik. Ellenállásként a saját testsúlyt használja, az intenzitást a test talajjal bezárt szöge illetve a stabilitás adja. Minden fittségi szinthez ajánljuk .Használatával erőt, állóképességet, koordinációt fejlesztünk.

Kinek? Edzettségi állapottól függetlenül bárkinek (nők, férfiak)

 

Pilates – Edző: Borbás Gabi

A pilates alapóra (kellene, hogy legyen). Számos előnyéről tudunk, melyek közül számomra a leglényegesebbek: a hétköznapi életünk káros tartásaiból fakadó problémák megelőzése, az alakformálás dinamikus és statikus módozata (mindenképp izommunkával és nem lendületből végrehajtva), a nyújtás....A pilates sokszínű, így több tényezőre lehet hangsúlyt fektetni. Én azt kívánom elérni, hogy minden óra után a kellemes „na ma is megdolgoztattam magam” érzéssel távozzon a résztvevő az edzésről; értelemszerűen és tudatosan, mindenki a maga egészségi állapotának és pillanatnyi erőnlétének megfelelően végezvén a gyakorlatokat.

Kinek? Edzettségi állapottól függetlenül bárkinek (nők, férfiak)